Bevezetés a vágott kockára vágott húsgép bevezetéséhez

Kiadási dátum:2019-09-09

Bevezetés a vágott kockára vágott húsgép bevezetéséhez

Már sokféle hús daraboló gép létezik, és a hús darabolása megfelel az alak vágás követelményeinek. Ezek közül a húsvágó gép fontos eszköz a húskészítmények előállítási folyamatában. A fő nyersanyagokat, például a húsdarabokat és a zsírt a felhasználó által igényelt kockára vágott húsba vágják. A vágott rostély mérete felhasználható a sertés, a húsdarabok és a kockára vágott hús kivágására is. A méret méretét a kés rácsában lévő pengék száma határozza meg.

meat cutting equipment.jpg

A kockára vágott húsgépet a fejlett nemzetközi gépekre való hivatkozással tervezték és gyártották. Megfelelő felépítésű és rozsdamentes acélból készül, amely megfelel az élelmiszer-higiéniai és biztonsági előírásoknak. A gépnek túlméretes adagolótartálya van, és egy reteszelőszerkezettel van kialakítva a termékek adagolására. A speciális rácslapátnak áthatolhatósága és folyamatos húsfeldolgozása ragasztás nélkül. Az S típusú fájl éles vágással, sima keresztmetszettel és szép megjelenéssel rendelkezik. A gép pontosan képes vágni " zsong " , " Huzal " és " Szelet " és hatékonyan működnek.

meat dicer.jpg

A gyors vágási sebesség miatt a vágógépnek nagyon stabil munkakörülményekre van szüksége, így a karosszéria kialakítása nehéz lesz. A törzs nem mozdul el a munkafolyamat során, és a zaj nagyon alacsony, amikor a gép működik. A gép külső kialakítása egyszerű, megkönnyíti a tisztítást. A teljesítmény nagyon stabil, hosszú ideig működhet, jó segítő a hús darabolásában!

meat processing machine.jpg

hús dicer     húsvágó berendezések     húsfeldolgozó gép     hús daraboló gép  

Küldje üzenetet e szállítónak

  • Nak nek:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Üzenet:
  • Az emailem:
  • telefon:
  • Nevem:
Légy óvatos:
A rosszindulatú levelek küldése, ismételt bejelentése, a felhasználó befagyasztása
Ez a szállító 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Jelenleg nincs kérdése ennek a terméknek.
top